over ons

Het bedrijf Alitrend SL is zowel een hoofdaannemer, projectontwikkelaar als makelaar. Onze middelgrote bouwbedrijven werd opgericht door Diego Perea Reina als firma met 4 medewerkers en is gevestigd in Moraira –Teulada.

Hij woonde en studeerde in Zwitserland, waar hij afstudeerde in de constructie & bouw en in de vastgoedsector in 1974. Vandaag is het aantal medewerkers is toegenomen tot ongeveer 32.

Het bedrijf Alitrend SL is verantwoordelijk voor de uitvoering van bouwprojecten. Een competente en gemotiveerd team van medewerkers zal uw ideeën omzetten in realiteit en dit kleinschalig maar op het hoogste niveau. De behoeften van de klant kunnen snel en eenvoudig worden geïmplementeerd.

Het team van Alitrend SL zal graag uw bouwproject in werkelijkheid omzetten.

Of het nu gaat eigen woning, rijhuis, geschakelde woning of familiewoning, het team van Alitrend SL realiseert graag uw wens.

Praat met ons! Wij zullen u graag een vrijblijvende offerte maken.

Bij ons krijgt u alles uit één hand, van plan, ontwerp tot voltooiing . Vraag naar onze producten en diensten!

Heeft u speciale ideeën en wensen? Geen probleem!

Geef ons uw plannen van uw woning door. Of het nu gaat  vrijstaande, geschakelde of  familiewoning, wij vervullen uw droom van eigen woning.

Maak een vrijblijvende afspraak. Op basis van uw ideeën en wensen, zoeken wij  de geschikte woning voor u. We bieden hoogkwalitatieve, solide en ambachtelijke dienstverlening aan tegen zeer faire prijzen.

Profiteer van onze jarenlange ervaring, als partner in de bouw van om het even welke aard.

Het Alitrend team streeft ernaar dagelijks om uw droom van een eigen huis te realiseren. Voor ons is de klanttevredenheid is van het allergrootste belang.

“Dienstverlening tegen een eerlijke prijs "is ons motto. We werken op flexibele basis en klantvriendelijk. Voor al uw persoonlijke ideeën en wensen hebben we oplossingen. Wij adviseren u hierover.

Onze kwaliteit en eisen zijn zeer hoog. We gebruiken op elk bouwproject alleen door ons getest en zeer hoogkwalitatatieve producten en materialen van gerenommeerde fabrikanten.

Wij bieden:

- Professionele planning

- Bemiddeling bij grondstukken en huizen

- Hulp bij het zoeken naar financieringsmogelijkheden

- Toezicht en beheer van het bouwproject tot afwerking

- Uitvoering sleutel-op-de-deur

- Jarenlange ervaring en talrijke referenties

 We hopen u snel te leren kennen.

 

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie