Constructies Alitrend

Alitrend S.L. is een bedrijf met 35 jaar ervaring in de bouw aan de Costa Blanca, vanaf de ontwikkeling van kleine villa's, tot de nu populaire moderne ontwerpen, zoals model Ibiza.  

Elk project is een uniek, en exclusiev ontwerp, gebouwd met de beste beschikbare materialen, en met de traditionele bouwmethodes. Voor het behoud van de reputatie van het bedrijf, hebben wij een van onze ervaren vakmensen, die waakt over elk aspect van de bouw.     

Bovendien is Alitrend S.L. trots op haar team, met de beste ontwerpers, architecten, binnen huis architecten, en aannemers, om ervoor te zorgen dat alleen de beste resultaten gelden voor onze klanten. 

Onze aanpak is transparant, legaal, en het de meest belangrijke is, dat wij de kwalificaties, en de vergunningen hebben om in de bouwsector te werken.  

Direct met Alitrend S.L. werken betekend, dat U met onze eigen vakmensen werkt, en niet werkt met een agent of een tussenpersoon, daar zij werken op Commissie. Zodra de bouw is begonnen, is er een permanent team voor dit betreffende project, en verantwoordelijk voor elk detail en aspect; van de fundamentele voorbereiding tot de laatste aanraking van de verf. Elk team is zeer gemotiveerd om ervoor te zorgen dat elk project met succes wordt voltooid. 

Ons team spreekt meer dan acht talen, alles kan daarom afgehandeld worden in Uw eigen taal, zodat verkeerde interpretatie tijdens de bouw kunnen worden voorkomen. De prachtige omgeving van het Middellandse-Zeegebied inspireert tot het gebruik van authentieke materialen zoals; stenen die zijn uitgegraven uit de lokale steengroeven, hout van de lokale bomen, door dit alles samen te voegen, geeft dit een prachtig gezicht in het landschap. En gerestaureerde bouwmaterialen geven een extra dimensie aan de authentieke-stijl van een villa. 

Alitrend S.L. is er trots op als de meest professionele en bekwame partner op het gebiedt van ontwikkeling en bouwen in Moraira te zijn, en is daarom blij om Uw wensen en verwachtingen te mogen bespreken. Bij de begroting van een plan, kunnen wij U een professionele en realistische begroting aanbieden, over wat hier mogelijk is aan onze prachtige kustlijn. 

Alitrend S.L. verbinden zich ertoe alle vormen van eigenschap hervorming en bouw.

Villa in Moraira in aanbouw, Calle Bagdad

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie